Vali Muammer Güler İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz ortaokul dersleriyle birlikte temel İslâmî bilgilerini içeren derslerin de okutulduğu kendine özgü kurum kültürü bulunan okullardır. Bu okullarda, çocuklarımıza millî, manevî, ahlâkî, insanî ve kültürel değerler önceliğinde, akademik eğitimlerinin yanı sıra bedensel ve ruhsal gelişimlerini de destekleyen eğitim ortamlarında, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlayan özgün projeler, yabancı dil ve hafızlık programları uygulanmaktadır.

Misyon: Okulumuz ortaokul dersleriyle birlikte temel İslâmî bilgilerini içeren derslerin de okutulduğu kendine özgü kurum kültürü bulunan okullardır. Bu okullarda, çocuklarımıza millî, manevî, ahlâkî, insanî ve kültürel değerler önceliğinde, akademik eğitimlerinin yanı sıra bedensel ve ruhsal gelişimlerini de destekleyen eğitim ortamlarında, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlayan özgün projeler, yabancı dil ve hafızlık programları uygulanmaktadır.

Başarılar: .

Saatler: 08:00 14:30
Servis Bilgisi: .
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .

Telefon - (342) 322 90 43

WEB - https://valimuammerguleriho.meb.k12.tr

Adres - MÜCAHİTLER MAH. 52085 SK. BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Şehitkamil İlçe merkezi

Adres - MÜCAHİTLER MAH. 52085 SK. BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Çetinkaya ve Kalyon kavşağı arasındadır. Her yerden ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçemiz olan Şehitkamil´in merkezindedir.